[rev_slider alias=”homepage”]

Onze behandelingen

Dames
Heren
Kinderen
Haarverlenging
Opsteken
Dames

Eerst worden jouw haren heerlijk gewassen en luisteren wij naar jouw wensen. Jouw haar wordt geknipt in het door jou gewenste model. Als afsluiting wordt haar in model gebracht.

Heren

Ook als man kan je terecht bij ons in de kapsalon. Eerst wordt het haar heerlijk gewassen, vervolgens gaan we kijken naar gepast model voor jouw haar. Je wordt geknipt in het door jou gewenste model. En jouw haar wordt in model gebracht.

Kinderen

Het haar van je kind moet natuurlijk ook geknipt worden. Wij zijn gek op kinderen en knippen jouw kind met alle plezier. Na het wassen van de haren bespreken wij het model en gaan wij aan de slag. Na het knippen brengen wij het haar in model en gaat je kind met een fris kapsel naar buiten.

Haarverlenging

In onze salon wordt het haar niet alleen afgeknipt, maar juist ook verlengd, aangevuld en extra volume aangebracht door middel van onze haarverlengingsproducten. Je favoriete coupe perfect in model gemaakt, zonder dat je eigen haar al de juiste lengte heeft.

Opsteken

Zit je letterlijk met je handen in het haar omdat jouw opgestoken kapsel maar niet blijft zitten? Op plaatjes en in de showbizz lijkt het een fluitje van een cent, maar achter iedere vorm van opgestoken haar zit een bijzondere techniek.  Wij beheersen deze techniek als geen ander en bezorgen u graag een prachtig kapsel waarmee u ongetwijfeld de show steelt.

Kapsalon Scizzorz Rosmalen

Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende kapsalons, werd ik in 2010 troste eigenaresse van salon Scizzorz. Naast professionaliteit en kwaliteit staat een relaxte en gezellige sfeer in mijn salon centraal.

Ik nodig je van harte uit een afspraak te maken bij Scizzorz kapper Rosmalen!

Miriam

Kapper Rosmalen

Doe inspiratie op

Bekijk onze prijzen

[table id=prijslijst /]

Wat klanten zeggen

Super!

Super blij met mijn nieuwe haar!! ? Heel erg bedankt! Ook heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid!!

Esther

Relaxte sfeer en altijd kwaliteit!

Hele fijne kapster! Denkt altijd mee over nieuwe modellen en is niet bang om haar mening te geven. Ik kom hier al jaren en ga niet gauw naar een andere kapster. Relaxte sfeer en altijd gezellige gesprekken. Zeker een aanrader!

Mark

[vc_custom_heading text=”Toe aan een nieuwe look?” font_container=”tag:h2|font_size:42px|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”]
Menu