Kapper Rosmalen

  1. Home
  2. Kapper Rosmalen

Dé kapper in Rosmalen

Ben je op zoek naar een professionele kapper in de omgeving van Rosmalen? Scizzorz Rosmalen heeft jarenlang ervaring in het kappersvak. Naast het knippen en fohnen van haar, zijn wij gespecialiseerd in haarverlenging. In onze kapperszaak staan rust en kwaliteit centraal.

Door te werken met hoogwaardige producten streven wij naar de beste kwaliteit. Wij knippen dames, heren en kinderen. Voor elk haar bieden wij het juiste advies en knippen wij het in het gewenste model. Naast knippen kunnen wij jouw haar ook verlengen. Dit doen wij met professionele producten zodat je zeker bent van het gewenste resultaat.

Kapper Rosmalen

Haarverlenging in Rosmalen

Op zoek naar permanente of losse aanvulling van het haar? Scizzorz is gespecialiseerd in het verlengen van haar. Door te werken met hoogwaardige producten van Balmain ben je verzekerd van een schitterend resultaat. Balmain is al jarenlang een bekend merk in de kapperswereld. Verkrijgbaar in verschillene kleuren, is er voor elk haar-type een geschikt product.

Jarenlange ervaring met haarverlenging en extensions zorgt ervoor dat je in vertrouwde handen bent bij onze professionals. Gemiddeld kan de hairextension 4 tot 5 maanden in uw haar blijven zitten, afhankelijk van de dikte van de extension. Het systeem van Balmain wordt vastgemaakt aan jouw bestaande haar, waardoor je de extensions precies hetzelfde kan behandelen als jouw eigen haar. Heb je fijn haar, wens je meer volume of ga je voor een haarverlenging? Bij Scizzorz in Rosmalen ben je verzekerd van een oplossing op maat. Kleur, stijl, krul of lengte, er is overal een natuurlijke oplossing voor, die niet van je eigen haar te onderscheiden is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Kapsalon Rosmalen

Kapsalon Scizzorz bevindt zich in het bruisende centrum van Rosmalen. Vele bewoners weten onze kapsalon al te vinden. Wij hanteren goedkope prijzen, zodat onze kapsalon voor iedereen toegankelijk is. Wij knippen vrouwen, mannen én kinderen! In onze kapsalon staan rust en kwaliteit centraal. Zoek je een goede kapsalon in Rosmalen? Maak dan snel een afspraak!

Menu