Kapper Den Bosch

  1. Home
  2. Kapper Den Bosch

Kapper Den Bosch

Op zoek naar een professionele en goedkope kapper in de omgeving van Den Bosch? Dan ben je bij Scizzorz Rosmalen aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in het kappersvak knippen wij zowel mannen als vrouwen. Naast het knippen en fohnen van haar, zijn wij gespecialiseerd in haarverlenging. Rust en kwaliteit staan bij ons centraal. 

Wij werken met hoogwaardige producten zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Voor elk haar geven wij een passend advies en knippen wij het in het gewenste model. Dit doen wij voor dames, heren en kinderen. Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

Kapper Rosmalen

Haarverlenging in Den Bosch

Bij Scizzorz kan je terecht voor permanente of losse aanvulling van je haar. Doordat wij met kwaliteitsproducten van Balmain werken ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Voor elk type haar kunnen wij een passend advies geven.

Haarextensions blijven gemiddeld 4 tot 5 maanden zitten, afhankelijk van de dikte. Het systeem van Balmain wordt vastgemaakt aan je eigen haar. Hierdoor zijn wij in staat de extensions hetzelfde te behandelen als jouw eigen haar.

Kapsalon Den Bosch

Kapsalon Scizzorz bevindt zich in het bruisende centrum van Rosmalen, nabij Den Bosch. Om onze kapsalon zo toegankelijk mogelijk te houden, hanteren wij goedkope prijzen. Vooraf geven wij advies en aan de hand van jouw wensen knippen wij het haar in het juiste model. In onze kapsalon staan rust en kwaliteit centraal. Zoek je een goede kapsalon in de regio Den Bosch? Maak dan snel een afspraak!

Menu